Simte emoția

munților CARPAȚI • Citește

  SDC la Ciolco

  Persoane15
  Zile3
  UșorNivel drumeție

  "Cioclovina de poveste", un loc mult frecventat și foarte drag nouă. De data aceasta alături de o gașcă faină, din Cluj, al 2-lea an la rând, cu ei, la Cioclo.

  Munții Șureanu
 • Citește

  Buteanu și Moldoveanu

  Persoane8
  Zile2
  DificilNivel drumeție

  Ne-am relaxat, în acest an ciudat (2020), lăsându-ne ghidați de băieții de la Carpatrek, timp de 2 zile pline, pe crestele impresionaților munți Făgăraș.

  Munții Făgăraș
 • Citește

  Isverna, bike & hike

  Persoane7
  Zile6
  DificultateUșor

  Nu este o zonă foarte cunoscută, neexploatată turistic, însă pitorească și permite mai multe activități, de la drumeții la trasee de MTB impresioante.

  Isverna, Munții Mehedinți
 • Citește

  MTB Mărișel

  Persoane3
  DificultateMediu

  Într-un resort de genul cum e cel de la Mărișel, ce faci iarnă pe schiuri, faci vara pe bicicletă. Te dai cât te țîn picioarele. Ajungi jos, și-o iei de la capăt.

  Bike Resort Mărișel, Cluj
 • Citește

  Piatra Mare cu Himalaya

  Durată9 h
  Persoane9
  DificultateModerat

  După ce la finalul lunii mai, am fost la Isverna, a urmat încă un weekend pe munte, de data asta cu Matei, prin Himalaya Travel. în Piatra Mare.

  Piatra Mare
 • Citește

  MTB Moeciu

  Durată4 h
  Distanță32 km
  Persoane3

  Un traseu fain ce pornește din Moeciu de Sus, trece prin Fundata, Sirnea și revine în Moeciu de Sus pe o lungime de 32 km, cu nenumărate traversări de apă.

  MTB Moeciu
 • Citește

  Cheile Vârghiș

  Zile1
  Persoane3
  DificultateFoarte ușor

  Prima zi după ce starea de urgență s-a încheiat, am decis să explorăm într-o drumeție Cheile Vârghișului, situate în județul Covasna, cu acces din Merești.

  Munții Perșani
 • Citește

  MTB Târgu Mureș

  Ore3
  Persoane2
  DificultateUșor

  La începutul lunii mai, am făcut o explorare MTB prin pădurile din jurul Târgu Mureș. Am avut parte de o tură faină și o întâlnire surpriză.

  Bozeni, Mureș

Știri și ultimele noastre ieșiri

De fiecare dată când ieșim în natură, fie pe munți însoțiți de turiști, fie explorând diferite zone cu prietenii, încercăm să scriem despre asta. Rezultatul îl vei găsi aici.

Citește, comentează

SERVICIILE NOASTRE

Echipa Carpatrek, împreună cu colaboratorii săi, poate oferi o gamă largă de servicii

Activități montane

Ghizi acreditați

Atât pentru începători cât și pentru alpiniști experimentați. Drumeții, Via Ferrata, Climbing, Espele, Canioning și experiențe autentice.

MTB

Tururi ghidate, cu bicicleta proprie sau închiriată, pe cele mai frumoase și distractive trasee de MTB din munții Carpați.

Schi

Lecții de schi alpin în Poiana Brașov sau, la cerere, în alte stațiuni. Trasee de schi de tură și free ride pe văi abrupte interesante.

Team Building

405 evenimente în 2018

O gamă largă de programe pentru companii, de la simulări de afaceri cu obiective de învățare bine definite, wellbeing și programe active în aer liber, pe munte, prin Ascendis.

Training

#.1 în RO: ASCENDIS

O gamă largă de programe pentru companii, de la simulări de afaceri cu obiective de învățare bine definite, la wellbeing și programe active în aer liber, pe munte, cu Ascendis.

Tabere

15+ ani de experiență

Cu o experiență de peste 15 ani în lucrul cu copiii, în educația nonformală, echipa noastră, alături de colaboratorii Himalaya Travel, vă oferă o gamă largă de tabere tematice pentru copii.